KONTAKT

Máte jakýkoli dotaz? Chcete si domluvit nezávaznou odbornou konzultaci? Kontaktujte nás.

+420 565 555 222
prodej@rathgeber.cz

Váše online konzultace

Vaše kontaktní osoby

Kontaktní formulář

Zákaznický portál

 

Zavřít

3D emblémy a pečetě ROYALPLAST® s povrchovým zušlechtěním

3D loga a emblémy z materiálu ROYALPLAST® lze doplnit různými druhy povrchového zušlechtění a vytvořit tak elegantní motivy na parfémy, nápojové lahve či prémiové edice.

Pro technologii ROYALPLAST® charakteristická úprava povrchu pomocí průhledné ochranné vrstvy ve tvaru čočky ze speciální polyuretanové směsi. Tato směs se nanáší na fólii, kde vnější okraj štítku zastaví její přirozený tok. Výsledná čočka přibližně po 48 h ztuhne a získá tím své ochranné vlastnosti. PU směs může být zastavena natištěním takzvaného stop laku. V takovém případě je pak polyuretan aplikován na štítek s konkrétním tvarem, jak můžete vidět na obrázcích pečetí v galerii. Na nich najdete i další možnosti povrchových zušlechtění, jako jsou reliefní ražba či mikrotisk, kterými dokážeme zvýraznit i velmi jemné detaily.

Přesvědčte se o detailním reliéfu a jedinečném efektu těchto pečetí ROYALPLAST® se stop lakem a vyžádejte si jejich vzorky. Příklady použití a další informace o produktu ROYALPLAST®, vyrobeném v našem klimaticky neutrálním podniku v Bystřici nad Pernštejnem, naleznete zde.

V případě dotazů nebo zájmu o cenovou nabídku nás prosím kontaktujte. Naši odborní poradci jsou vám k dispozici.

Zpět do přehledu