KONTAKT

Máte jakýkoli dotaz? Chcete si domluvit nezávaznou odbornou konzultaci? Kontaktujte nás.

+420 565 555 222
prodej@rathgeber.cz

Váše online konzultace

Vaše kontaktní osoby

Kontaktní formulář

Zákaznický portál

 

Zavřít

Dostaňte emoce do svého loga. Díky technologii ROYALPLAST®

Precizní zpracování, plné barvy a vysoká odolnost

Technologie ROYALPLAST® uzamkne vaše logo do průhledné vrstvy, která plochý nápis promění v trojrozměrný flexibilní štítek. Nezáleží na tom, jak složité křivky vaše logo opisuje. Díky 3D efektu vynikne každá jeho linka i všechny barvy. Polyuretanová vrstva navíc ochrání nápisy před UV paprsky a zachová sytost barev po dlouhá léta. Při volbě barevných odstínů se přitom nemusíte omezovat. Na výběr máte neuvěřitelné množství všech barevných kombinací.

Jednoduché řešení, které drží

Samolepicí trojrozměrné etikety ROYALPLAST® snadno přichytíte na každý podklad. Ve společnosti RATHGEBER máme se samolepicí technikou desetiletí zkušeností a na štítky ROYALPLAST® aplikujeme lepidlo, které vydrží i v tak extrémních podmínkách, jako jsou rozbouřené vlny oceánu nebo říční peřeje. Už žádné odlupování při okrajích. Flexibilní povrch etiket se přizpůsobí tvaru předmětů a pevně přimkne i k zaobleným plochám.

Aby bylo logo nejen krásné, ale i užitečné, lze ve společnosti RATHGEBER do trojrozměrných štítků ROYALPLAST® implementovat také RFID technologie. Pomocí nich například snadno identifikujete své produkty. Zjistěte více o technologii RFID.

Potřebujete označit trubky, držadla nebo profily? Pro výrazně vyklenuté plochy vyvinul RATHGEBER ještě důmyslnější řešení – trojrozměrné etikety ROYALPLAST® Konvex. Po nalepení nedochází k vratnému efektu. Štítky ROYALPLAST® Konvex se totiž ohýbají předem, a zaručují tak perfektní přilnavost.

Pro případné dotazy nás kontaktujte, prosím,  na telefonním čísle +420 565 555 222 nebo e-mailem prodej@rathgeber.cz.

Zpět do přehledu

Odkaz