KONTAKT

Máte jakýkoli dotaz? Chcete si domluvit nezávaznou odbornou konzultaci? Kontaktujte nás.

+420 565 555 222
prodej@rathgeber.cz

Váše online konzultace

Vaše kontaktní osoby

Kontaktní formulář

Zákaznický portál

 

Zavřít

RATHGEBER možnosti lepení

Nelepí? Neexistuje! 

Znáte to jistě ze zkušenosti: Chcete něco nalepit na podklad, ale charakter povrchu pro to není vhodný a lepidlo správně nedrží. Důvodem je rozdílná povrchová energie polepované plochy. Čím nižší je energie povrchu, tím je lepení obtížnější. Kritické je lepení na materiálech jako je na př. silikon, PVC, PP, práškově lakované materiály nebo nerovné plochy. Na materiálech jako je nylon, hliník, ušlechtilá ocel nebo měď drží naopak lepidlo zpravidla mnohem lépe.

Naše značení něco vydrží – a drží na Vašem výrobku

Samozřejmě si naše zákazníky nevyhledáváme podle vhodné povrchové energie polepovaných produktů, ale důvěřujeme v naše schopnosti a naše vysoce rozvinuté technologie. RATHGEBER má takové znalosti, že může nabídnout vhodné technologie lepení i pro zvlášť obtížné podklady. Jako příklad slouží umístění loga obchodní značky z hliníku se šestibarevným sítotiskem na čalounění kancelářské židle. Speciální pěnové lepidlo to umožňuje.

Lepíme i na problematických a nerovných podkladech

Několik desetiletí zkušeností, vysoce kvalifikovaní zaměstnanci a více než 100 systémů lepidel ve standardním sortimentu – to vše Vám pomůže nalézt vhodné řešení. Samozřejmě můžeme polepovat i nerovné podklady, na př. pomocí našich konvexně tvarovaných štítků a jejich perfektních lepicích vlastností. ROYALPLAST® konvex je vhodný na př. pro jednostranně vypouklé plochy jako jsou trubky, rukojetě nebo profily. Máte na nás zvláštní požadavky? Těšíme se na to, že je zvládneme při nezávazné odborné konzultaci přímo u Vás ve Vaší firmě.

Nedrží štítky na vašich produktech? Neváhejte nás kontaktovat telefonicky +420 565 555 222 nebo elektronicky prodej@rathgeber.cz.

Zpět do přehledu

Odkaz