KONTAKT

Máte jakýkoli dotaz? Chcete si domluvit nezávaznou odbornou konzultaci? Kontaktujte nás.

+420 565 555 222
prodej@rathgeber.cz

Váše online konzultace

Vaše kontaktní osoby

Kontaktní formulář

Zákaznický portál

 

Zavřít

Ozdobné písmo, kovové nápisy a emblémy: Mimořádně jemné štítky z chromovaného kovu

Chcete dodat svému výrobku punc luxusu? Vsaďte na ozdobné kovové nápisy a emblémy FINOCHROM® Tento produkt působí nejen exkluzivně, ale navíc vyniká i svou vysokou odolností vůči mechanickému poškození. V RATHGEBERU pomáháme našim zákazníkům už více než 25 let hledat ideální řešení pro jejich produkty. Přečtěte si, jaké možnosti vám FINOCHROM® nabízí.

FINOCHROM®: Zvládneme vyrobit téměř jakýkoli tvar

Kovový štítek na první pohled zaujme svými precizními liniemi i kvalitou zpracování. Ozdobné kovové nápisy a emblémy FINOCHROM®  zkrátka nepřehlédnete. Zároveň dokonale splynou s produktem, protože dokážeme vyrobit téměř jakýkoli tvar.

Díky tloušťce v rozsahu 0,05 mm až 0,1 mm umíme docílit velmi jemných kontur i ostrých hran. Proto ani špičaté rohy, jemné struktury nebo tenké plochy nepředstavují žádný problém.

Produkt má široký rozsah použití od prémiových tiskovin, přes designový nábytek, luxusní psací potřeby, limitované edice vín až po parfémy či koupelnové vybavení.

FINOCHROM® splňuje nejvyšší požadavky na kvalitní štítek, neboť je dlouhodobě čitelný, příjemný na dotek a vizuálně atraktivní.

Elegance i odolnost: Ozdobné písmo odolá i extrémním podmínkám

Další vlastnost, kterou FINOCHROM® vyniká, je jeho vysoká odolnost. Jemné kontury tomu na první pohled možná nenasvědčují, ale tento štítek z chromovaného kovu odolá i těm nejextrémnějším povětrnostním vlivům. Proto se hodí pro značení nejen v interiéru, ale také v exteriéru.

Vydrží i dlouhodobé působení slané mořské vody či styk s agresivními dezinfekčními a čisticími prostředky, aniž by se odlepoval nebo ztrácel barvu. Proto se hodí i pro značení koupelnového vybavení jako jsou vany nebo sprchové kouty.

Štítky FINOCHROM® navíc umíme vyrobit jak v matné, tak i lesklé nebo kartáčované podobě. Zákazníci nejčastěji volí stříbrnou či zlatou barvu kovu, ale lze vybírat z mnoha dalších metalických barev nebo přizpůsobit výsledný produkt vašim barevným preferencím.

Proč si vybrat FINOCHROM®: Snadná a jednoduchá aplikace

FINOCHROM® dodáváme v samolepicím provedení na přenosové fólii. Používané speciální lepidlo je vysoce přilnavé a extrémně odolné.  Aplikace produktu je velmi snadná, jen je potřeba, speciálně u drobných filigránských nápisů kvůli jejich úzké lepicí ploše, postupovat s lepením obzvlášť pečlivě. A pro dokonalou přilnavost použít aplikační váleček.

Vyrobíme ozdobné písmo i kovové nápisy přesně podle vašich představ

Potřebujete značení pro váš produkt a hledáte to nejlepší řešení? Oslovte nás s jakýmkoli požadavkem a navrhneme možnosti přímo pro vás.

Za dobu naší praxe jsme si poradili s mnoha výzvami a výsledný štítek vždy splňuje maximální požadavky na kvalitu, design i odolnost.

Všechny detaily a proces výroby s vámi probereme na nezávazném setkání – osobně nebo online. Podívejte se na všechny důležité kontakty a domluvte si schůzku.

FINOCHROM®: Ukázky našich zakázek

Mlýnky na kávu Ledos – zákazník vsadil na elegantní stříbrně lesklý štítek.

Kalendáře UEFA – zvolili jsme matně stříbrný emblém.

Parfém White Angel – flakon zdobí zlatě lesklý emblém s kovovým nápisem.

Kytary Jiří Runkas – se zákazníkem jsme vybrali matně stříbrné ozdobné písmo.

Designové svíčky Cubba – luxusní vzhled výrobku dodává metalicky černý kovový nápis.

El Paradiso restaurant – emblém restaurace ze Svatého Mořice disponuje červenou lazurou.

Moët Champagne – zvítězila kombinace stříbrné a zlaté barvy na emblému s nápisem pro šampaňské Moët & Chandon.

Zpět do přehledu