KONTAKT

Máte jakýkoli dotaz? Chcete si domluvit nezávaznou odbornou konzultaci? Kontaktujte nás.

+420 565 555 222
prodej@rathgeber.cz

Váše online konzultace

Vaše kontaktní osoby

Kontaktní formulář

Zákaznický portál

 

Zavřít

3D samolepky ROYALPLAST®: Design vyladěný do posledního detailu

3D samolepky ROYALPLAST®: Design vyladěný do posledního detailu

Dokonale odolný štítek, který vás zaujme na první pohled svým precizním 3D vzhledem a možností ho aplikovat na různé povrchy. Dokážeme ho vyrobit v jakémkoli, i atypickém tvaru. Další výhodou je příznivá cena a vlastnosti srovnatelné s kovovými štítky.

ROYALPLAST® nabízí široké využití v marketingovém značení, kde dodá výrobku luxusní vzhled. Využijete ho ale i v exteriéru a na výrazně namáhaných produktech. V RATHGEBERU pro vás už přes 25 let realizujeme ideální řešení pro vaše výrobky. Podívejte se, jaké možnosti v designovém značení vám nabízí 3D samolepky ROYALPLAST®.

ROYALPLAST® nabízí řešení i pro ty nejextrémnější podmínky#

Jak už název napovídá, jedná se o plastový štítek. Nicméně si v ničem nezadá s kovovými štítky. Bez problému odolá ředěným louhům i kyselinám, chemickým čisticím prostředkům, UV záření, mechanickému namáhání a nepřiznivým povětrnostním vlivům jako je déšť nebo přímé slunce.

Proto se výborně hodí nejen do interiéru, ale také do exteriéru. Naši zákazníci mají se štítky ROYALPLAST® výborné zkušenosti například i na strojích nebo automobilech. Není problém vyrobit štítek v jakémkoli tvaru. Technologie ROYALPLAST® Konvex je speciálně určená na vyklenuté plochy, jako jsou trubky, držadla, profily. Díky prohnutí předem nehrozí žádný vratný efekt po nalepení.

Speciální polyuretanová vrstva chrání produkty proti mechanickému oděru, prodlužuje odolnost a zabraňuje vyblednutí grafiky, vytištěné na podkladové vrstvě. Díky tomu si nápis nebo logo zachová své živé barvy mnohem delší dobu.

Plastové štítky vynikají nejen svou odolností, ale oproti kovovým štítkům jsou také levnější. Aniž by se to jakkoli odrazilo v jejich kvalitě nebo preciznosti zpracování či možnostech využití.

Vznik štítku ROYALPLAST®: Jak se z ploché samolepky stane trojrozměrný nápis

Samolepka, štítek nebo etiketa? I když možná hledáte 3D samolepku, nejspíš máte na mysli trojrozměrný štítek. Produkty ROYALPLAST® vynikají dokonalým 3D efektem díky speciální technologii výroby.

Základním materiálem ve výrobním procesu je samolepicí fólie, kterou potiskneme sítotiskem nebo digitálním tiskem. Následně se vyřežou jednotlivé štítky, a ty pak zalijeme vrstvou polyuretanu. Právě tato hmota po vytvrdnutí vytvoří dokonale čistou průhlednou vrstvu, která původně plochou samolepku promění v 3D štítek.

Dokážeme vyrobit i volně stojící nápisy, razit do nich reliéf a dokonce je kombinovat s dalšími materiály jako je akryl, kovové štítky nebo plastové štítky Chromotion®.

Díky novému stroji vytváříme ještě pevnější a odolnější štítky. Navíc je jejich výroba i ekologičtější, protože využíváme směs bez rtuti. Zároveň máme možnost volit rozdílnou hmotnost polyuretanové směsi. To se nám hodí především při přípravě vzorkové kolekce.

3 důvody, proč si vybrat ROYALPLAST®

Jednoduchá aplikace

Aplikaci štítku zvládnete jednoduše sami. Stačí se řídit aplikačním návodem, kde jsou popsané jednotlivé kroky. Od vyčištění povrchu, kam budete štítek lepit, až po správné sejmutí ochranné fólie a vlastní nalepení štítku. Pro ještě snazší aplikaci nabízíme také přítlačné stěrky, válečky nebo aplikační šablony. Díky opravdu pevnému lepidlu nehrozí žádné odlepování krajů štítku.

Vyrobíme logo nebo nápis jakékoli barvy a tvaru

Nezáleží na tom, jak složité křivky vaše logo nebo nápis opisuje. Technologie ROYALPLAST® uzamkne logo do průhledné vrstvy a díky tomu z ploché samolepky vznikne trojrozměrný štítek. Vynikne každá linka i všechny barvy. Navíc při výběru barevných odstínů máte v podstatě neomezené možnosti. Štítek dokážeme vyrobit v jakékoli barevné kombinaci.

Ekonomické řešení bez kompromisů v odolnosti a kvalitě

Plastové štítky představují levnější variantu oproti nákladnějším kovovým štítkům. Všechna loga a nápisy ROYALPLAST® vyrábíme ze speciálně tvrzené směsi. Díky tomu odolávají mechanickému namáhání, přírodním vlivům a dokonce i chemickým látkám jako jsou kyseliny, čisticí prostředky nebo louhy.

Vyrobíme 3D samolepky a nápisy ROYALPLAST® přesně podle vašich představ
Potřebujete bezchybné značení pro váš produkt a hledáte to nejlepší řešení? Obraťte se nás s jakýmkoli požadavkem a navrhneme možnosti přímo pro vás.

Za více než 25 let praxe jsme si poradili s mnoha výzvami a výsledné logo nebo nápis vždy splňuje maximální požadavky na kvalitu, design i odolnost.

Všechny detaily a proces výroby s vámi probereme na nezávazném setkání – osobně nebo online. Podívejte se na všechny důležité kontakty a domluvte si schůzku.

ROYALPLAST®: Ukázky našich zakázek

Benediktinská medovina – díky technologii Stoplack jsme dosáhli speciálních tvarů. Polyuretanová hmota se zastaví na definované ploše a vznikne například tvar pečetě.

UVEX – Royalplast® volný nápis dokonale poslouží všude tam, kde je kladen důraz na odolnost. Jako v případě lyžařské helmy.

STILLE – U varianty Royalplast® Konvex je štítek předohnut. Díky tomu ho můžeme snadno použít na zaoblené povrchy. Jako v tomto případě na rám kola.

PARKETT - U štítků Royalplast® Relief jsou vybrané motivy raženy, čímž dochází k umocnění 3D efektu.

Zpět do přehledu