KONTAKT

Máte jakýkoli dotaz? Chcete si domluvit nezávaznou odbornou konzultaci? Kontaktujte nás.

+420 565 555 222
prodej@rathgeber.cz

Váše online konzultace

Vaše kontaktní osoby

Kontaktní formulář

Zákaznický portál

 

Zavřít

3D plastové štítky Chromotion®: Objevte nekonečné možnosti pro své logo

Představte si univerzální designový štítek, který se přizpůsobí každému vašemu přání. V jednom štítku dokážeme použít i osm různých materiálů a složit ho z několika vrstev. A přitom si zachová výšku od 1 mm do 2 mm. Všechny tyto unikátní vlastnosti vám zajistí 3D plastový štítek Chromotion®, který dodá vašim výrobkům luxusní vzhled. Vyrobíme logo, emblém, jednotlivá písmena i celé nápisy přesně podle vašich představ. Přečtěte si, jaké možnosti Chromotion® nabízí a co patří mezi jeho hlavní výhody.

Kde se vzal Chromotion®: Objevte unikátní japonskou technologii

Plastové 3D štítky Chromotion® mezi ostatními štítky vynikají v možnostech, které nabízí. Dají se kombinovat s dalšími materiály, dokážeme z nich vyrobit jakýkoli tvar a žádné dva štítky vyrobené touto technologií zkrátka nebudou stejné. Nelimitují nás žádná omezení pro tvar, barvu nebo strukturu.

Patent pro technologie Chromotion® pochází z Japonska. Do Evropy ho přivezla italská firma, která zároveň vyrábí také stroje, díky kterým dokážeme tyto precizní a designové štítky produkovat

Štítek Chromotion se skládá z několika vrstev. Právě tím získává svůj jedinečný 3D vzhled.

„Nahoře je tzv. estetická vrstva. Ta určuje, jak bude štítek vypadat. Následuje vnitřní neboli střední vrstva, která se skládá klidně ze čtyř a více vrstev. Ta se stará o výsledný tvar štítku. Úplně dole je vrstva lepidla. Díky ní si zákazník štítek sám snadno nalepí, nažehlí nebo přišije. Většinu zákazníků zajímá vrchní vrstva. Ale klíčová pro tvar a výšku štítku je právě střední vrstva,“ přibližuje složitou strukturu štítku Chromotion® vedoucí výrobního oddělní Marian Satorie.

Výhody 3D plastových štítků Chromotion®

Mezi hlavní výhody 3D plastového štítku Chromotion patří schopnost se dokonale přizpůsobit konkrétnímu přání zákazníka. Poradíme si se složitými tvary, texturou a dokážeme logo vyrobit v jakékoli barvě.

Chromotion® plastový štítek nabízí luxusní chromový efekt, který nejlépe vynikne na lesklém štítku. Odtud také pochází jeho název. Přestože jde o tvrzený plast, umíme vyrobit štítek, který na první pohled vypadá jako kovový.

Mezi další výhody plastových štítků Chromotion® patří:

  • Vysoká odolnost a trvanlivost – štítky odolávají vodě, působení UV záření, mechanickému poškození. Vydrží i extrémně nízké teploty a sníh. Štítky chrání speciální svrchní folie, která zaručuje také stálobarevnost.

  • Snadná aplikace štítků – díky samolepicí technologii zvládne aplikaci štítků zákazník zcela sám. Používáme speciální lepidlo, které vydrží i extrémní podmínky. Neodlepí se ani ve vlhku nebo na přímém slunci. Pro plastové štítky určené na textil používáme speciální hotmelt lepidlo.

  • Luxusní design – plastový štítek Chromotion® zkrátka nepřehlédnete. Výrobky označené tímto štítkem získají luxusní vzhled, který vás jednoznačně odliší od konkurence a podtrhne kvalitu vaší značky.

Co plastové štítky Chromotion® nabídnou vaší značce

  • Zatraktivníte vzhled svých výrobků.

  • Zvýšíte povědomí o značce.

  • Zvednete hodnotu svého výrobku.

U plastových štítků Chromotion® nenarážíme téměř na žádné omezení v použití. Hodí se jak na láhve s luxusním šampaňským, tak na čalouněný nábytek nebo i karoserie aut.

Tip: O využití štítků a možnostech, jaké nabízí si přečtěte také v Technologie Chromotion.

3D plastové štítky Chromotion® navrhneme přesně podle vašich představ

Každá zakázka pro nás představuje výzvu a hledáme vždy individuální řešení na míru vašim potřebám. Naši grafici pro vás navrhnou jakékoli logo podle vašeho zadání.

Vymyslíme společně kombinaci materiálů i možnosti zušlechtění štítku. Projdeme společně technologické postupy výroby tak, aby výsledný štítek co nejvíce odpovídal vašim představám.

Rádi se s vámi uvidíme na nezávazném setkání – osobně i online. Kontaktujte nás a domluvte si schůzku.

Ukázky našich zakázek

AROSA – pro švýcarské horské středisko jsme vytvořili propracovaný 3D štítek, které zdobí propagační materiály v jejich infocentru.

Paul Lebrun – pro francouzské vinařství jsme navrhli luxusní etiketu pro pravé šampaňské.

Grizzly – pro dezinfekční přístroje slovenské firmy jsme vytvořili 3D emblém a volný nápis.

Delicia – pro firmu vyrábějící harmoniky jsme navrhli elegantní 3D nápis.