KONTAKT

Máte jakýkoli dotaz? Chcete si domluvit nezávaznou odbornou konzultaci? Kontaktujte nás.

+420 565 555 222
prodej@rathgeber.cz

Váše online konzultace

Vaše kontaktní osoby

Kontaktní formulář

Zákaznický portál

 

Zavřít

Výroba štítků: Designová řešení i odolné technické značení

Od technického i designového štítku očekáváte spolehlivost, preciznost a vysokou odolnost. A přesně to vám v RATHGEBERU nabízíme už více než 25 let, co v Bystřici nad Pernštejnem štítky vyrábíme. Za tu dobu jsme pro tisíce zákazníků našli ideální řešení. Přečtěte si, jak poznáte kvalitní štítek, z jakých materiálů štítky vyrábíme a jak pomůže kvalitní štítek i vašemu podnikání.

Výběr vhodného štítku: Rozhoduje způsob použití i umístnění štítku

Výběr ideálního štítku ovlivňuje několik faktorů. V RATHGEBERU vyrobíme štítky přesně podle zákazníkových představ. Na začátku každé spolupráce si projdeme základní otázky, které souvisí s klíčovým výběrem materiálu štítku a jeho povrchovým zušlechtěním.

  • Sháníte štítek do interiéru nebo exteriéru?
  • Jedná se o designový nebo technický štítek?
  • Proti čemu musí být štítek odolný?
  • Na čem bude štítek připevněný?

Když vyrábíme štítek, vždycky se řídíme požadavky zákazníka. Jakmile máme k dispozici veškeré informace, pouštíme se nejprve do výběru vhodného materiálu. Vyrábíme kovové i plastové štítky, včetně flexibilních a velmi odolných štítků na textil.

Nejoblíbenějším produktem posledních let jsou hliníkové štítky. Dokážeme je zpracovat ve 2D i 3D provedení, jako loga, nápisy či technické štítky. Navíc je hliník extrémně odolný materiál. Jeho povrch lze velmi dobře povrchově zušlechtit například kartáčováním, diamantovým broušením nebo embosováním. Zároveň je můžeme ve výrobě i předohnout, pro následnou aplikaci na zaoblené povrchy.

Naším novým produktem je speciální hliníkový štítek Aluminium Label s tloušťkou pouhých 0,3 mm a snadnou tvarovatelností. Jaké jsou jeho výhody? Štítek je velice poddajný a zároveň si zachovává vysokou odolnost proti mechanickému poškození. Snadno se přizpůsobí a jednoduše ho nalepíte i na zaoblené povrchy jako jsou lahve od nápojů, flakony od parfémů nebo třeba rámy kol.

Jak poznáte kvalitní štítek: Pevně drží a nevybledne

Na trhu najdete širokou škálu štítků. Jak ale vybrat ty kvalitní?  Především musí pevně držet. Způsob upevnění řešíme vždy individuálně, s ohledem na povrch a funkci výrobku, na který štítek připevňujeme. Vždy však očekáváme dlouhou životnost, takže se nesmí stát, aby se štítek po pár týdnech začal odlepovat.

Kvalitní štítek musí rovněž zůstat dlouhodobě čitelný, nebledne a neztrácí barevnost. A to ani když je vystaven proměnlivým podmínkám venkovního prostředí, chemickým látkám či mechanickému namáhání. A kvalitní designový štítek také musí být příjemný na dotek a vizuálně atraktivní.

Jak štítek vzniká: Od návrhu až po realizaci

Výrobu štítku v RATHGEBERU zajistíme od prvotního návrhu až po samotnou realizaci. Nemusíte mít vlastního grafika, stačí vám představa o výsledném štítku.

Od zákazníka si pak vyžádáme zadání a podklady, jak má štítek vypadat. Společně pak zvolíme barvy nebo jakou technologii výroby a materiál štítku použijeme.

Vyberte si svůj štítek od RATHGEBERU: Sejdeme se s vámi klidně online

Všechny detaily výroby štítků s vámi probereme. Stačí se domluvit s obchodním zástupcem a první setkání může proběhnout klidně online. Podívejte se na všechny důležité kontakty a domluvte si schůzku.

Výroba štítků: 4 ukázky našich zakázek

CHROMOTION® – štítek z vrstveného plastu svým chromovým efektem dokonale imituje kov. Díky širokým možnostem tvarování je vhodný do interiéru i exteriéru.

FLEXXLINE® – ohebné a krásně strukturované štítky, které jsou určené především na textil.  Svou odolnost výborně dokazují nejen na sportovních dresech, ale třeba i na hasičských oblecích.

NEREZOVÉ ŠTÍTKY – nejodolnější produkt v naší nabídce, který dokážeme zpracovat do úžasné designové podoby díky použití moderní technologie laserového gravírování, embosování nebo mikrotisku.

FINOCHROM® – loga či nápisy z chromovaného kovu působí velmi luxusně a elegantně díky precizním detailům, jemným konturám a špičatým rohům

Zpět do přehledu