KONTAKT

Máte jakýkoli dotaz? Chcete si domluvit nezávaznou odbornou konzultaci? Kontaktujte nás.

+420 565 555 222
prodej@rathgeber.cz

Váše online konzultace

Vaše kontaktní osoby

Kontaktní formulář

Zákaznický portál

 

Zavřít

3D etikety Letratec: Objevte ideální značení obalů a prezentačních materiálů

V RATHGEBERU neustále inovujeme a vymýšlíme nové možnosti, jak pozvednout značení vašich produktů na další úroveň. Naší poslední novinkou jsou 3D etikety Letratec. Podívejte se, jaké vlastnosti nový materiál nabízí, jakou má odolnost a které výrobky s ním nejlépe vyniknou. 

Etikety Letratec nabízí neomezené designové možnosti 

Novou 3D etiketu Letratec vyrábíme z odolné polyuretanové směsi, která kryje individuálně potisknutelnou samolepicí fólii. Díky tomu dokážeme vyrobit štítky i nápisy v prakticky jakémkoli designu a barevném provedení. 
Oproti oblíbeným etiketám Royalplast® vyniká Letratec hlavně v tom, že výsledný produkt má jasně definovaný pravoúhlý okraj řezaný laserem. Není tedy klenutý a celkově zaoblený jako v případě Royalplastu®. Zároveň ale nabízí větší ohebnost než klasické plastové štítky z akrylu
Letratec je díky polyuretanové vrstvě přirozeně odolný proti vnějším vlivům. Odolává UV záření, takže si zachovává svou barvu. Vydrží i mechanické poškození a poradí si i s chemickými čisticími prostředky. 
Díky samolepicímu provedení je aplikace etikety Letratec velmi jednoduchá.

Výhody a použití: Pro jaké produkty se Letratec hodí

Etikety Letratec si oblíbíte především, když:

  • Hledáte ideální značení pro dekorativní obaly na kosmetiku nebo parfémy.
  • Sháníte etiketu na lahve, reklamní stojany a další propagační materiály.
  • Potřebujete odolný štítek pro intenzivní ale krátkodobé použití. 
  • Šetříte náklady, ale sháníte precizně zpracované značení pro svůj výrobek.

Etikety Letratec vás zkrátka nezklamou. Hodí se primárně pro vnitřní použití. 
Právě díky širokým designovým možnostem a ohebnosti materiálu je doporučujeme především na obaly nebo prezentační materiály. Krásně vyniknou například na flakonku od parfému nebo na luxusní kosmetice či lahvích od nápojů. 
Ať už potřebujete tvarově rozmanitý štítek či nápis a požadujete precizní rovné plochy, tak vyzkoušejte právě Letratec. Jde o ekonomičtější, ale stejně kvalitní alternativu k našemu top produktu Chromotion®.

3D štítek Letratec navrhneme přesně podle vašich představ

Ke každé zakázce přistupujeme individuálně a proto pro vás dokážeme navrhnout etiketu v jakémkoli barevném provedení a designu. Přesně tak, aby co nejvíce ladila s vaším produktem a jeho použitím.
Všechny vaše požadavky, detaily i proces výroby s vámi rádi probereme na nezávazném setkání – osobně nebo online. Podívejte se na všechny důležité kontakty a domluvte si schůzku.

Zpět do přehledu