KONTAKT

Máte jakýkoli dotaz? Chcete si domluvit nezávaznou odbornou konzultaci? Kontaktujte nás.

prodej@rathgeber.cz

Váše online konzultace

Vaše kontaktní osoby

Kontaktní formulář

Zákaznický portál

Zavřít

4D Security: nové designové značení od RATHGEBER

Používáte na svých výrobcích bezpečnostní prvky?

Revoluční značení 4D Security je designovou záležitostí, která vaše produkty posune zase o stupeň výše. Jeho výrobcem je firma RATHGEBER, která se specializuje na reklamní a technické značení. Jelikož má za sebou více než 65 let působnosti na evropském trhu, je vždy krok před konkurencí.

Novinka 4D Security

Revoluční značení 4D Security je velkou novinkou na našem trhu. „Jedná se o bezpečnostní štítek s impozantním hloubkovým efektem, vytvořeným na základě vysoce bezpečné mikročočkové technologie. Jelikož je vytvořeno více úrovní v rámci jedné fólie, vzniká zde ohromující hloubkový efekt.“ Uvádějí na adresu značení 4D Security ze společnosti RATHGEBER a také dodávají: „Fólie je ideální volbou, pokud chcete svým produktům poskytnout nejvyšší možnou ochranu. Jedná se o známku bezpečnosti, která umožní rychle a přesně zkontrolovat pravost zakoupeného zboží. Bezpečnostní fólie 4D Security tak jistě vzbudí zájem a důvěru ve vašich zákaznících.“

Společnost RATHGEBER zaručuje vysokou úroveň práce, propracované technické a výrobní know-how i bezkonkurenční kvalitu výrobků. Využívá více než 30 výrobních technologií a představuje tak špičku ve svém oboru. Nabízí možnost využít unikátní řešení, které se vašim potřebám maximálně přizpůsobí.

Profesionální zabezpečení pro vaše produkty

Bezpečnostní prvek 4D Security využijete v mnoha oblastech. Je vhodný například pro IT ve formě záruční pečeti, dá se aplikovat na elektronické spotřebiče, využívají jej zdravotnická zařízení, ošetřují se ním destiláty či parfémy, které tak získávají potvrzení originálního balení a těsnění nebo ho jako zákazník najdete i na značkovém oblečením. Hlavní výhodou, kterou těm, co jej využití, přináší, je ochrana produktu přes zabezpečené mikročočkové technologie, vizuální zlepšení, zdokonalení a diferenciace produktu.“ Zní z úst majitelů společnosti RATHGEBER.

Jestliže budete mít o tuto novinku zájem, neváhejte firmu RATHGEBER kontaktovat. Finální produkt rádi přizpůsobí vašim představám a možnostem.