KONTAKT

Máte jakýkoli dotaz? Chcete si domluvit nezávaznou odbornou konzultaci? Kontaktujte nás.

prodej@rathgeber.cz

Vaše kontaktní osoby

Kontaktní formulář
Zavřít

Mediathek RATHGEBER

Bude nás těšit, když náš obrazový materiál využijete pro Vaše zpravodajství. Vezměte prosíme na vědomí naše právní upozornění na konci stránky.

Obrazový materiál k přenesení

Vedení podniku

Corporate Identity

Standortbilder

Vybrané fotografie produktů

ROYALPLAST®

CHROMOTION®

FINOCHROM®

FLEXXLINE

Aluminiumschilder 3D

Acrylschilder

Vybrané produkty v aplikacích zákazníků

Videomateriál

Právní upozornění:

Všechny obrázky jsou chráněny autorským právem. RATHGEBER je vlastníkem veškerých uživatelských práv k obrazovým souborům zobrazeným v části nahrávání. Obrazové soubory se smějí používat pouze a jedině ve zde schváleném rozsahu a s odkazem na obrazový zdroj „RATHGEBER GmbH & Co. KG“. Obrázky se smějí využívat výlučně pro tiskové účely zpravodajství. Použití pro reklamu, marketing nebo jinou komerční formu využití je zakázáno. V případě se by se uvažovalo o jiném použití, musí se předem vyžádat svolení  RATHGEBER GmbH & Co. KG.

Děkujeme!

I nadále jsme tu pro Vás

Aktuální situace kolem pandemie Covid-19 představuje pro firmy na celém světě velké výzvy.
Jako firma, která si je vědoma své odpovědnosti, podnikáme pro naše zákazníky, všechny zaměstnance, jejich rodiny a veškerou veřejnost veškerá nutná opatření, abychom na všech našich pracovištích minimalizovali následky šíření viru.

Kromě toho usiluje skupina RATHGEBER maximálně o to, aby zachovala svou obchodní a výrobní činnost bez omezení.  Naše výrobní závody v Bystřici (Česko) a v Mindelheimu (Německo) jsou na situaci připraveny. Tedy své zakázky plníme, jako obvykle, spolehlivě.

Zajistíme Vám i nadále rychlou reakci, řešení i obvyklý servis. Vaši spolehliví kontaktní partneři z obchodního oddělení a zákaznického servisu, jsou Vám i nadále k dispozici telefonicky, video nebo audio konferencí, nebo mailem na známých kontaktních údajích. Vhodné vzorky a informace o produktech Vám můžeme zaslat kdykoliv.

Kdyby mělo dojít ke zpoždění nebo omezení dodávek, budeme Vás neprodleně informovat.

Přejeme Vám hodně zdraví!
Váš RATHGEBER tým

KONTAKT: